Vállalkozás alapítása


Szeretne vállalkozni vagy cég formát váltani, de nem tudja melyik társasági forma lenne Önnek a legmegfelelőbb? Bizonytalan, hogy hogyan kezdjen hozzá, honnan is tájékozódhatna lehetőségei felől? Ne keressen tovább, mert mi segítünk Önnek az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő vállalkozás elindításában. Vegye fel kapcsolatot cégünkkel, hogy mihamarabb Ön is vállalkozó lehessen!


Cégformák:

kezfogas

kor Társas vállalkozások: Betéti társaság (Bt.) és Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft.)

Társas vállalkozások alapítása már közel sem olyan egyszerű, mint az egyéni vállalkozásé, hiszen ügyvédi közbenjárásra van szükség, azonban az elmúlt években jelentősen egyszerűsödött a folyamat.
Irodánk segít Önnek a tevékenységi körök kiválasztásában, az adózási forma megválasztásában illetve tájékoztatást ad a törvényi szabályozásoknak való megfeleléshez szükséges tudnivalókról, beszerzendő dokumentumokról, nyomtatványokról. Igény esetén az ügyvédet is tudunk ajánlani! Ha induló társas vállalkozása könyvelését irodánk fogja végezni, akkor az alapításhoz kapcsolódó tanácsadás díjmentes.

kor Egyéni vállalkozás

Egyéni vállalkozás alapítása költségmentesen és akár pár nap alatt megvalósítható. Nincs szükség ügyvédre, hivatali ügyintézésre segítségünkkel irodánkból elindíthatja vállalkozását! Segítünk Önnek a tevékenységi körök kiválasztásában, az adózási formák megválasztásában és az induláshoz szükséges nyomtatványok kitöltésében, az adóhatósághoz való eljuttatásában. Külön ismertetőt adunk az „Ügyfélkapu” működéséről, hogy Ön is eligazodjon a központi kommunikációs felületen.

Amennyiben egyéni vállalkozása könyvelését irodánkra bízza, úgy az alapításhoz kapcsolódó tanácsadás díjmentes! Tájékoztatást adunk az egyéni vállalkozások törvényi szabályozásról, a beszerzendő nyomtatványokról, a vállalkozás alapítását megelőző számlák elszámolhatóságáról, bevallási befizetési határidőkről illetve minden további Önben felmerülő kérdéssel kapcsolatban.
Egyéni vállalkozás alapítását irodánk vállalja online formában is, így Ön akár kényelmesen otthonából is beindíthatja vállalkozását!


Várjuk megkeresését!

mott