Adóbevallások készítése

Minden év május 20-ig a magánszemélyeknek el kell készíteniük személyi jövedelemadó bevallásukat és elküldeni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz(APEH). Adóhiány esetén pedig a bevallásban kiszámított összeget is be kell fizetni a Nemzeti Adó és Vámhivatal SZJA számlájára.

FONTOS, hogy ezen határidőről ne feledkezzen meg, mert késedelem esetén az Adóhivatal adóbírsággal és késedelmi pótlékkal sújtja az adózót! A határidő betartása mellett az is fontos szempont, hogy a bevallás pontosan, a törvényi szabályoknak megfelelően valós adattartalommal legyen kitöltve.

adóbevallások készítése

Ha Ön úgy gondolja, hogy a bevallás szakszerű, pontos kitöltéséhez segítségre lenne szüksége, akkor forduljon hozzánk bizalommal és mi elkészítjük adóbevallását!

Szolgáltatásunk tartalmazza, hogy mind elektronikusan, mind nyomtatott formában a rendelkezésére bocsájtjuk az elkészült bevallást, ha adóhiánya van, megadjuk a pontos számlaszámot ahova az adó összegét utalnia kell, valamint postára is adjuk bevallását, ha nem rendelkezik Ügyfélkapus regisztrációval az elektronikus beküldéshez. A bevallás elkészítéséhez szükséges bizonylatokat személyesen, postai úton vagy elektronikusan is eljuttathatja irodánkba.

Hibás bevallások javítását illetve utólagos elkészítését is vállaljuk! Ne késlekedjen, hisz minden nappal több lesz a fizetendő bírság!

Nemcsak személyesen, hanem online is igénybe vehető a szolgáltatás, így otthonából is kényelmesen megcsináltathatja adóbevallását! Erről az Online főmenüben bővebben olvashat.

SZJA bevallás készítés díja: bruttó 2.500 Ft/db-tólVárjuk megkeresését!

mott