Társadalombiztosítási és Családtámogatási ellátások ügyintézése


A társadalombiztosítási és családtámogatási ellátások szabályozása és igénylésük gyakran változó terület, így nehéz követni, hogy mikor, hol, milyen módon és milyen feltételekkel igényelhetők az egyes ellátási formák. Ha nem az aktuális követelményeknek megfelelően történik az igénylés, akkor hiánypótlásra kerül sor, ami nagyban lelassítja az ügyintézés folyamatát.

Fontolja meg, hogy szeretne-e feleslegesen órákat eltölteni a hivatalokban és az értelmetlen nyomtatványok kitöltésével bajlódni, mert ha úgy dönt, mi elintézünk mindent Ön helyett! Vállaljuk kismamáknak, anyukáknak, apukáknak járó pénzbeli és családtámogatási ellátások ügyintézését:

k Terhességi-gyermekágyi segély (tgyás) igénylése
tb ellátások ügyintézése
k Gyermekgondozási díj (Gyed) igénylése
k Anyasági támogatás igénylése
k Családi pótlék igénylése
k Emelt összegű családi pótlék igénylése, tartósan beteg és
j fogyatékos gyermekek után
k Gyermekgondozási segély (Gyes) igénylése
k Gyermeknevelési támogatás (Gyet) igénylése
kMéltányossági kérelmek megírása

Folyamatban lévő igénylésekkel kapcsolatos vitás kérdésekben, munkáltatókkal vagy a hivatalokkal való egyeztetésekben is rendelkezésre állunk, hogy mihamarabb részesülhessen az Önt megillető ellátásban.

A társadalombiztosítási és családtámogatási ellátásokkal kapcsolatos ügyintézését irodánk online formában is vállalja, így Ön akár kényelmesen, otthonából bonyolíthatja ügyeinek intézését! Erről az Online főmenüben bővebben olvashat, és e-mailt is írhat nekünk.Várjuk megkeresését!

mott